divendres, 18 de novembre de 2011

Vols saber com es fa el paper reciclat?

Una volta hem posat en marxa el servei de recollida de reciclatge de paper al Centre Vall Blanca hem iniciat la nostra zona de reciclatge a la nostra empresa.

Realitzar el paper reciclat es una tasca molt laboriosa i amb molts passos, i encara que costa un poc aconseguir que els fulls de paper isquen a la primera, amb paciència i pràctica l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca està ja fent les fulles d'una manera perfecta.

Hem rebut per part de la direcció del centre l'encàrreg de fer les targetes de felicitació de nadal i l'any nou. En total hem de realitzar quasi 100 targetes!!!! Per a fer-les utilitzarem els fulls que farem del paper que reciclem del centre. Tenim molta feina per davant!

Si voleu saber com es realitza el paper reciclat l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca ens conten com fer pas per pas.

Primer ens conten com fer la pasta a partir del paper que recollim.

  

Una volta feta la pasta de paper l'alumnat-empleat ens conten els passos per a fer el full de paper reciclat.I així és com han quedat els fulls de paper reciclat.L'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca han registrat en el seu quadern de taller tots els passos que han aprés.I aquesta és la nostra zona de recilat a la nostra empresa.Nosaltres tenim molta feina per endavant!
Vos animem  a que vosaltres també realitzeu el vostre propi paper reciclat. 


12 comentaris:

 1. Ja veig que teniu molta feina per davant, i molt ben explicada pel vostre profe al post :-). Segur que podeu fer la comanda a temps, ja tinc ganes de saber com seran les targetes... Una abraçada!
  Pilar

  ResponElimina
 2. Qué xulo! m'agrada molt la textura de paper reciclat. De vegades he vist que fiquen fulls secs decoratius i queden molt bé també.
  Fa molts anys a casa vaig paper reciclat i com no anava tan equipada com vosaltres vaig agafar un bastidor de bordar i vag fer papers...redons!!!

  ResponElimina
 3. Vaig a fer paper reciclat jo també!! Gràcies pel vostre tutorial!!

  ResponElimina
 4. quiero daros las gracias porque hace días que me dejasteis un comentario en mi blog, pero ando muy mal de tiempo y no había podido pasarme por aquí hasta ahora.
  Lo que he visto me ha encantado, es una maravilla ver a ese grupo de chavales trabajando tan motivados. Supongo que ven facilmente la utilidad de lo que están haciendo y ese es el verdadero motor.
  Las entradas son muy ilustrativas y el trabajo muy b ien presentado y secuenciado. Por todo ello os doy la enhorabuena y mucho ánimo para conseguir todo lo que os propongáis.
  Un abrazo.

  ResponElimina
 5. Enhorabuena a los autores!! completo y clarísimo así que nos vamos a animar a hacerlo. Os seguimos!!

  ResponElimina
 6. Muchas gracias por explicarlo todo tan bien
  Nos han animais a probarlo
  Todos a reciclar!!!
  un abrazo

  ResponElimina
 7. m'ha encantat l'entrada! m'agrada molt com enfoqueu el taller-empresa, i el treball dels alumnes-empleats. Quina varietat de tasques i que ben orientades!
  Maria P., Àngela, Rosana, Óscar, Ricardo, David, Rubén, Ana, Carla, Maria C, Matías... esteu fent un gran treball, molts ànims!!

  ResponElimina
 8. Hola a tots!! M'agrada moltissim el vostre blog, sou uns treballadors magnifics! Quan tingau les targetes vuic vore-les!! Un abrac per a tots i en especial al vostre mestre amic i company meu!
  Bego( mestra d Ef de l' escola EE profesor Sebastian burgos de Valencia)

  ResponElimina
 9. carla me gusta mucho lo de reprografia.
  soy alba

  ResponElimina
 10. hola rosana trabaja mucho en repografia
  ana

  ResponElimina
 11. Aquí desde Noruega, Eva y Toño os damos la enhorabuena, estáis haciendo un trabajo fantástico y muy interesante, nos encanta. Seguid así!
  Un abrazo muy fuerte y todos a reciclar!

  ResponElimina
 12. ¡Ha sigut el millor tutorial que havia vist en la meua vida sota recliclatje de paper! ¡Intentaré fer paper reciclat jo també!!
  ¡Moltes felicitats!

  ResponElimina