dimecres, 18 de gener de 2012

Aprenem a tornar el canvi

La nostra empresa de reprografia ja està funcionant a ple rendiment i ja atenem a tots i totes les professionals del nostre col·legi.

Cada aula i professional té un pressupost per a poder pagar els serveis que ens demanen. Poden vindre tant els mestres com els i les alumnes d'altres aules a pagar-nos per això hem d'estar preparats per a saber com tornar el canvi.


En el nostre taller hem preparat per a cada aula una caixa de caudals amb un llibret que explica com tornar el canvi i reconéixer cada moneda el valor que té.

Ángel preparant la caixa de caudals
Ara cada alumne-empleat que estiga en el mostrador d'atenció al client haurà d'utilitzar este llibret d'ajuda junt amb la calculadora per a tornar el canvi correctament.


David amb la cisalla preparant el llibret de la caixa de caudals


Hem repartit este llibret per a totes les aules perquè així els nostres companys d'altres cursos també poden treballar les matemàtiques amb els diners amb els seus mestres.

Ací vos deixem penjat el llibret per si voleu utilitzar-lo vosaltres:
 
Ara ja podreu saber si vos tornen bé i no vos timen!

2 comentaris:

  1. Aquest és un comentari des del col·legi del Pla de la Mesquita. Ens agrada molt la idea de treballar les monedes a nivell de centre. Podrieu fer-nos arribar el llibret de consulta per a poder fer canvis.

    ResponElimina
  2. No se si encara el Pla fa servei de cafeteria amb la logopeda, i si teniu encara el taller de restauració, però açò seria ideal per a treballar els diners amb els de TVA.

    ResponElimina