divendres, 17 de febrer de 2012

El nostre servei de papereria

Ja em posat en marxa el nostre propi servei de papereria en Reprografia Vall Blanca. Em traslladat tots els articles de papereria que s'utilitzen al nostre centre i hem fet el nostre propi magatzem. D'esta manera aprendrem els diferents tipus de materials que s'utilitzen en una papereria com les cartolines, bolígrafs, grapes, retoladors, paper pinotxo, paper de seda...


A més aprendrem a que la secció de papereria estiga sempre ordenada i ben classificada per a tindre-ho tot a la vista i que ho trobem rápidament si algun client ens ho demana.Des de principi de curs hem anat montant la nostra pròpia papereria portant el material i classificant-lo amb etiquetes. Ací podeu vore com ha quedat la nostra secció de papereria després de muntar-la entre tots.


La manera de funcionar del nostre servei de papereria serà com la de un proveedor de material per a les aules i professionals del nostre centre. Per a poder fer açò hem preparat un catàleg del productes que tenim en la nostra papereria i hem fet una còpia per a cada professional i aula. Ací podeu vore com hem estat preparant el nostre propi catàleg:Quan una mestra o professional necessite alguna cosa marcarà al nostre catàleg la quantitat que necessita, el tipus de material, el color, la grandària... Nosaltres ens encarregarem de comprovar cada cert temps si algú necessita alguna cosa i si és així els ho portarem personalment a l'aula.

Així ha quedat el nostre catàleg de papereria:

Per a poder atendre correctament als nostres clients l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca ha hagut d'aprendre el nom de tots els productes que tenim en el nostre magatzem. A més dels productes han hagut d'aprendre també el nom dels colors, diferents formats, mesures i moltes coses.

Per a aconseguir açò primer vam fer una sessió de grup per vore què sabien dels diferents productes i després anar aprenent-ne de nous. Hi ha molts! Vam registrar en el nostre quadern de taller els diferents tipus de papers que hi ha diferenciant-los per la seua textura. Ací podeu vore què van aprendre sobre els diferents tipus de papereria.


Per a ajudar a que l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca aprenguen els noms dels diferents productes que tenim en el nostre servei de papereria he fet esta activitat en JCLIC per a que puguen repassar tot allò que han aprés amb l'ordinador. Si voleu provar a vore si coneixeu vosaltres els productes podeu intentar a fer l'activitat des d'ací i voreu com no és gens fàcil:Si no podeu fer-la des d'ací podeu provar a entrar en esta pàgina web i polsar el "play"
http://clic.xtec.cat/db/act_ca.jsp?id=3745

Ha sigut molta feina la que han fet els alumnes-empleats de Reprografia Vall Blanca per a preparar el nou servei de papereria, pero ha valgut la pena perquè han  aprés molt i el servei ja funciona molt bé.


ENDAVANT!

4 comentaris:

 1. Us ha quedat xulíssima! Enhorabona!

  ResponElimina
 2. ¡Però quina cosa mes bonica i mes organitzada! ¡I quantes coses teniu! ¡Hi ha de tot! ¡Fan ganes d'anar allí no més per a veure´l! ¡Molts felicitacions!¡Petons!!

  ResponElimina
 3. A mi també m'agradaria disposar d'un servei de papereria tan ben organitzat com el vostre en la meua escola. Ens facilitaria molt la faena als mestres perquè moltes vegades no sabem tots els tipus de materials que hi ha al centre. Enhorabona i contínueu treballant així!

  ResponElimina
 4. Quina canya de papereria, endavant amb l'empresa... te molt bona pinta

  ResponElimina