divendres, 24 de febrer de 2012

Expliquem el funcionament del nostre servei de papereria

Com ja heu vist en l'anterior post del blog ja el nostre servei de papereria ja està en marxa i funciona molt bé donant servei al nostre centre.

En esta entrada va a ser els i les pròpies alumnes els que expliquen per ells mateixos en què consisteix el funcionament d'este servei a partir de tres preguntes que es faran uns als altres:


1. Què és el servei de papereria?
2. Què és el catàleg de papereria?
3. Com funciona el servei de papereria?

Escolteu-los que ho expliquen mot bé:

 pregunta a   


 pregunta a  


 pregunta a   


 pregunta a    pregunta a   


 pregunta a   


 pregunta a   


 pregunta a  


  pregunta a   


 pregunta a  


  pregunta a   

Espere que vos haja quedat clar com funciona el nostre servei de papereria amb les explicacions dels alumnes-empleats de Reprografia Vall Blanca. 

Ací podeu vore com vam registrar en el nostre quadern del taller els passos que s'ha de fer quan una alumne-empleat està al servei de papereria.


Els nostres podcast son una manera molt bona d'aprendre i demostrar que  l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca són capaços d'explicar perfectament què fan al taller, i moltes voltes ens ho passem molt bé mentre els gravem. Ací vos deixe una "toma falsa" molt divertida de Juane i Alis on vam acabar tots plorant de rissa:
Toma falsa d'Alis i Juane    


Continuem endavant amb la nostra empresa. Cada dia tenim més comandes que atendre de les mestres del centre i són molt exigents com a clients!

3 comentaris:

 1. Hola, soc Vicent Ramon, el pare d'Alis.
  L'altre dia vaig estar al Col.legi en una reunió de pares ( era la primera per a mi).
  Vaig quedar sorprés i impressionat al vore el Taller de Reprografia, la quantitat i qualitat de material que hi havia, l'ordre, l'organització... A simple vista es veia que tot allò estava "construit" amb molta professionalitat, amb molt de carinyo i pensant sempre en els nostres fills... i tot això devem valorar-ho i donar tot el nostre suport ( els pares ) a este equip de docents per a que no perden mai la motivació per seguint treballant d'esta forma. I mes en estos dies que estem sofrint les retallades "brutals" en el sector de l'Educació.
  Gràcies per "formar" als nostres fills.

  ResponElimina
 2. Hola a todos!!!
  me llamo Esther, soy profe de n cole como el vuestro pero que está en Sagunto.
  He visto vuestro trabajo y me encanta!!! enhorabuena por todo vuestro esfuerzo y seguid haciéndolo así de bien!!!
  saludos.
  Esther.

  ResponElimina
 3. Hola ,jo soc Maria i tambe m'agradaria entrar a vorer el taller que encara no he tingut el gust,espere que me inviteu ben pronte

  Salutacions per tots

  Maria

  ResponElimina