dilluns, 23 d’abril de 2012

SOM BONES PRÀCTIQUES!


Hui hem rebut molt bona notícia i és que el Ministeri d'Educació a través del INTEF (Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado) ens ha inclòs en la seua xarxa de "Buenas PracTICas 2.0" per el nostre blog de Reprografia Vall Blanca.

Estem molt contents i agraïts que s'haja reconegut tot l'esforç que hem fet durant tot el curs i que esta manera de treballar siga cada vegada més habitual en el món educatiu.

Ací teniu el vídeo que ens van demanar els del Ministeri d'Educació per a que explicarem el projecte. És un vídeo de sols 10 minuts però on s'explica molt bé com treballem i com utilitzem les TIC al taller. A més tenim de les entrevistes d'alguns alumnes tenim també col·laboracions de la Ana Palma, la directora del centre, i de Maria Reig, la mare de Carla, a les quals vole agrair la seua participació, i sobretot a tots els professionals i pares i mares que heu fet possible aquesta manera d'aprendre i demostrar del que som capaços.


Ací teniu l'enllaç de la web del Ministeri d'Educació on hem eixit publicats:


Amb esta presentació s'explica el projecte:


Amb esta altra presentació expliquem quines són les ferramentes TIC que utilitzem:


Volem agrair al INTEF i al Ministeri de Cultura per haver-nos donat este reconeixement i sobretot a aquells que heu fet possible el projecte.

MOLTES GRÀCIES!!!!

8 comentaris:

 1. ¡¡¡Enhorabona a tots y totes els que haveu participat en aquest projecte!!! En especial a mi mol estimat amic Vicent. I a tots y totes els alumnes.

  ResponElimina
 2. Es impresionant les alternatives que esteu ficant en pràctica, ja que instaureu una ensenyança diferent a la acadèmica, i que en un futur els serà de moltísima ajuda. Tots els pares deuriem estar orgullosos de poder tindre un personal docent tant qualificat, i al costat dels nostres fills. Enhorabona. Un video molt didàctic.

  ResponElimina
 3. que vos reconeguen com a bones pràctiques no ens sorprén en absolut, el que esteu fent son pràctiques òptimes. la presentació és molt completa, a la volta que senzilla i clara. em declare fan absoluta de reprografia vall blanca!

  ResponElimina
 4. Enhorabona xics i xiques!! Vos han reconegut el vostre treblall, l´esforç i dedicació que heu demostrat a l´hora de fer el treball. Mai hi havía vist un lloc de treball tan organitzat, ordenat i en una gent tan simpàtica i treballadora com vosaltres. També tinc que donar-li la enhorabona al mestre perque ha demostrat que encara existeixen mestres en vocació, i sinserament vos dic que es un del meus exemples de mestres a seguir, Enhorabona a tots!!
  A vore si un dia d´estos puc anar al vostre taller fervos un encarrec.
  Moltes gracies a tots per fomrar un equip tan maravellos.

  ResponElimina
 5. ¡Enhorabona a tot l'equip! ¡Heu fet un molt bon treball! M'alegre molt d'aquest reconeixement! Seguiu així, ¡sou molt valents!

  Una abraçada

  ResponElimina
 6. Enhorabona equip! Una volta més, el treball realitzat per vosaltres, ha estat encertadament ben valorat. Ànim, sou molt bon exemple!

  ResponElimina
 7. Moltes felicitats a tot@s!!! heu fet una feina estupenda, espere que continueu així!!!! Una Abaçada molt forta!!!! R.

  ResponElimina
 8. Enhorabona a tots!! Sou un gran equip i unes grans persones! Doneu-li de la meua part una fort abraçada a Vicent per agrairle la seva ajuda.
  Esta es la recompensa de un bon treball, de fer les coses amb ganes, i el mes important, treballar tots junts con un gran equip. El video està molt bonic, eixiu molt guapos, i a mes, es pot apreciar molt be com feu totes les coses.
  Enhorabona un alta estona, i a seguir!!! Anim!!!

  ResponElimina