divendres, 11 de maig de 2012

El servei de fotocopiat ja està en marxa!


Des de fa un parell de setmanes que ja està en marxa el funcionament del servei de la fotocopiadora en Reprografia Vall Blanca! 


Amb aquest aparell ja tenim tots els serveis de la nostra empresa en marxa i podem fer fotocòpies de color i en blanc i negre a tots els i les professionals del centre.

L'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca ha hagut d'aprendre tot el procés per a fer una fotocòpia. A més han aprés a diferenciar quan una fotocòpia s'ha de fer en color i quan en blanca i negre, ja que no tenen el mateix preu.

BLANC I NEGRE
 

COLOR

També els i les empleades de Reprografia Vall Blanca han aprés a canviar en la màquina quan realitzar una còpia en format A3 o en format A4, i quan reposar els fulls si la màquina es queda sense paper.

Si voleu aprendre a fer fotocòpies escolteu com l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca vos ho explica com fer una fotocòpia  pas per pas.

Com heu pogut comprovar l'alumnat de Reprografia Vall Blanca té molt clar com fer una fotocòpia correctament i han aprés tot el vocabulari adequat per a treballar amb esta nova màquina.Ara sí que ja tenim tota l'empresa montada!

Una vegada més l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca ha demostrat de tot allò que és capaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada