dilluns, 18 de juny de 2012

La Revista Vall Blanca

Estes últimes setmanes hem estat molt ocupats. No sols hem hagut d'atendre a tots els i les clientes que venien a encarregar-nos feina sinó que a més hem hagut de fer la revista d'este curs del nostre centre.

La revista s'anomena "Revista Vall Blanca" i té un total de 36 pàgines on hem participat redactant els articles tan l'alumnat, com professionals com l'AMPA.

La primera feina dels i les alumnes-empleades de Reprografia Vall Blanca ha sigut maquetar la revista amb el programa d'Open Office amb el que han aprés a controlar els accents, les comes, els apòstrofs i les majúscules. A més han continuat treballant la inserció d'imatges junt amb el text adequant la seua mesura segons calguera.


Una vegada maquetada la revista han passat a imprimir-la en format A3.


Després es doblava per la mitat i es grapava enmig.

Hem anat contra rellotge ja que hem hagut de fer molts originals. 

I finalment hem aconseguit un dels nostres encàrrecs més importants que ens han fet en Reprografia Vall Blanca. 


Aquest any, com l'hem dedicat a la carrasca, en la portada ix la carrasca de l'entrada del nostre centre, que enguany gràcies a la cura que han tingut els i les alumnes del PQPI de jardineria està millor que mai. La meravellosa foto és de la nostra creativa alumna Alis 
A més hem estrenat el logotip del centre amb l'arbre on els fruits son els i les nostres alumnes, i que expressa el que volem aconseguir al nostre centre "una educació amb arrels"
Si no teniu el vostre exemplar no patiu ja que podeu vore'l online ací mateix. Feu clik per fer-la més gran. 
Gaudiu!

4 comentaris:

 1. Realment un gran treball el que heu fet.
  Enhorabona!!

  ResponElimina
 2. Enhorabona pel treball!!Això és feina bén feta,sí senyor!!

  ResponElimina
 3. ¡Enhorabona!!! ¡Això és una feina bén feta! (M'ha acabe d'adonar que he escrit el mateix que el/la damunt, però és veritat).

  ResponElimina