divendres, 22 de juny de 2012

Tancat per vacances

Tot arriba a la fi, i l'empresa de Reprografia Vall Blanca tanca per vacances.

Ha sigut un curs molt emocionant, on tots i totes hem aprés molt i on l'alumnat-empleat de Reprografia Vall Blanca ha demostrat amb el seu treball de tot allò que són capaços i ara els toca descansar i el curs que ve reobrir l'empresa i continuar treballant.

L'educació especial és aquella que permet traure el màxim partit a totes les possibilitats del nostre alumnat per a que guanyen en creixement personal, comunicació, habilitats socials, competències, autoestima, funcionalitat i, en definitiva, autonomia. I això és el que el nostre alumnat ha demostrat dia a dia amb la seua feina, que són adults i que han de desenvolupar-se com a tal.

Som molts els que pensem que un altre model d'escola és possible (i necessari!) per adaptar-nos, no sols a la legislació vigent, sinó també a les característiques dels nous temps i a les necessitats del nostre alumnat. Tenim alumnes del segle XXI, docents del segle XX i metodologies del segle XIX. Hem de canviar açò. S'ha intentat obrir una gran finestra al món mitjançant aquest blog, perquè les TIC són essencials com a ferramenta educativa i comunicativa i s'han de convertir ja en eina fonamental en el món educatiu.

A pesar de tota la imatge que s'intenta fer veure dels docents i de les continues retallades que estem vivint, hem de continuar lluitant per mantindre una escola pública, de qualitat i en valencià, i demostrar que, a pesar de tot, podem oferir l'educació que ells i elles es mereixen.

El curs que ve continuarà aquesta aventura i Reprografia Vall Blanca continuarà sent un espai d'aprenentatge funcional.  Ha sigut un plaer treballar en el CEE Vall Blanca, on he conegut grandíssims i grandíssimes professionals de l'educació que s'impliquen i dels que he après moltíssim, que confien en les possibilitats del seu alumnat i que fan un treball excepcional per a que ells i elles cresquen com a persones. Si tot continua amb la il·lusió i el treball amb el que s'ha fet este curs no dubteu que es convertirà en un centre educatiu de referència.

M'agradaria molt agrair a tots i totes les professionals que s'heu implicat en el projecte i amb els i les que he après molt i, sobretot, al nou equip directiu per haver donat tantes facilitats i recolzament per a que Reprografia Vall Blanca fóra possible. També a agrair a les famílies la seua col·laboració i entusiasme així com a tots aquells i aquelles que heu alimentat el nostre blog i la nostra il·lusió amb els vostres comentaris.

A tots i totes els que heu cregut en este projecte i heu participat en ell vos volem agrair la vostra confiança i implicació. Ara vos deixe esta imatge d'acomiadament i carregada de missatges amb tots els i les alumnes de Reprografia Vall Blanca, ells i elles són els protagonistes.
GRÀCIES!6 comentaris:

 1. Vicent has fet un gran treball, professionals com tu que creuen en l'educació digna tindrien que estar en tots els llocs.No cal dir-te més vegades el gran treballador que has demostrat ser, el que deixes parla per tu. Molta sort i endavant!!! Sayo, mare de Àngela

  ResponElimina
 2. Un gran articulo en defensa de la educacion publica

  ResponElimina
 3. Feia molt de temps que no em passava pel bloc. El curs ha sigut dur, pot ser més que altres.
  Enhorabona i que gaudiu d'unes vacances merescudes.

  ResponElimina
 4. Has deixat un llegat, has obert una porta, has trobat un fil conductor, has fet possible un nou projecte que haurem de seguir nutrint dia a dia, tant docents com a pares...Un abraç.

  ResponElimina
 5. I tant que sou capaços!!!!
  Quina experiència més enriquidora per a TOTS!
  Ha sigut un plaer poder asomar-me a la vostra feina.

  ENHORABONA CAMPIONS!!!

  ResponElimina